Gepost op: 3 apr 2020

De laatste 2 weken alles op alles gezet om ook tijdens de coronamaatregelen zoveel mogelijk mensen te kunnen blijven helpen, telefonisch maar ook vooral online. Inmiddels de vaardigheden in de vingers, de programma’s paraat en ontdekt dat het eigenlijk niet veel anders is dan live behandelen. Het is echt verrassend wat er allemaal online kan en hoe nabij dit toch voelt. Ik dacht altijd dat het veel afstandelijker was en je veel te veel informatie zou missen om goed te kunnen behandelen. Niets blijkt minder waar er zitten zelfs vele voordelen aan het online behandelen.

Nu in deze periode kan de behandeling gewoon doorgaan.

Je hoeft nergens heen en niemand ziet dus ook dat je bij een therapeut komt.

Je zit in je eigen vertrouwde omgeving.

Je hebt directer contact.

Je wordt zelf creatiever en meer gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met je voornemens en het aanpakken van de problemen waar je tegen aanloopt.

Om de drempel in deze moeilijke tijd te verlagen heb ik de tarieven aangepast voor zolang te maatregelen gelden om te zorgen dat dit zo min mogelijk een drempel is om contact op te nemen.

Ik zal de aankomende tijd ook meer blogberichten gaan schrijven over dingen waar je op dit moment tegen aanloopt en handvatten bieden om daarmee om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *